Straffesager er specialet

Har du styr på en straffesag?

Når en straffesag starter, går samtidig et stort maskineri igang. Politiet foretager efterforskning herunder afhøringer. Kriminaltekniker undersøger tekniske bevis. Anklagere vurderer beviserne i sagen og muligheden for at tiltale nogen. Der kan ske ransagninger, beslaglæggelser, aflytninger eller andre tvangsindgreb. Der kan ske anholdelse og varetægtsfængsling. Der kan være behov for personundersøgelser og måske mentalundersøgelse. Sagen skal indbringes for retten, hvor den skal behandles med enten én dommer, domsmandssag eller som nævningesag. For retten skal der ske bevisførelse og vidneførelse. Sagen skal procederes. Og bagefter skal retten tage stilling til skyldsspørgsmålet og sanktionen - - - Hvis du er ved at miste overblikket nu, så forstår du også, hvorfor det er vigtigt at have en god forsvarsadvokat ved sin side hele vejen! 

uskyldig forsvar advokat

Jeg er uskyldig!

Du har brug for en god forsvarsadvokat, der kan hjælpe dig gennem systemet. Og en advokat som kan sørge for, at du får fremhævet netop de ting, som viser, at du virkelig er uskyldig.

For selv om man er uskyldig, kan en enkelt fodfejl betyde, at man kommer til at se skyldig ud.

Læs mere

forsvarsadvokat skyldig tiltalt sigtet tilståelse straf

Jeg har jo gjort det!

Selvom du er skyldig og måske synes der slet ikke er noget at gøre, har du brug for en god forsvarsadvokat. En forsvarer, der går din sag igennem for at være sikker på, at alle formildende omstændigheder kommer frem. Og en forsvarer der er med til at sikre, at du får den mildest mulige straf.

Læs mere